Virksomheder

Skolevaccination

Skal I ud at rejse med skolen og har i den forbindelse brug for vaccination, kan det med fordel klares over én aftale med Danske Lægers Vaccinations Service. Vi tilbyder professionel rådgivning og let tilgængelighed i hele landet, med forskellige muligheder for skole, lærere og elever.
.Vi tilbyder:
  • Udkørende vaccinationer

    Danske Lægers Vaccinations Service gennemfører hvert år flere udkørende arrangementer, vaccinationer, hvor vi kommer ud på skoler og vaccinerer lærere og elever.

  • Aftaler på klinikkerne

    Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder særaftaler i vores landsdækkende klinikker, hvor skolens lærere og elever kan få tilgang til tilbuddet om vaccination, hvor end de er i landet. Denne aftale kan kombineres med udkørende vaccinationer, for dem der ikke har mulighed for at være der på dagen.

  • Gruppevaccination på en af vores klinikker

    Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder også gruppevaccinationer på vores klinikker. Ved aftaler om gruppevaccinationer, er vi meget fleksible med hensyn til at finde et tidspunkt, som passer ind i planlægningen, også selv om det er uden for vores normale åbningstider.

Ønsker I at bestille en aftale til vaccination, kan I uforpligtende udfylde nedenstående skema hvorefter I vil blive kontaktet af os. Under øvrige bemærkninger angives hvilken af overstående mulighed I ønsker samt forslag til tidspunkt, for hvornår vaccinationen kan gennemføres. For yderligere oplysninger eller aftale om skolevaccination, kontakt os venligst på skolevaccination@dlvs.dk
Få et uforpligtende tilbud på skolevaccination her:

Priser for skolevaccination:

Vi tilbyder en rabatordning ved vaccination af større grupper ved gruppe- og udkørende vaccinationer.

Ønsker I et uforpligtende tilbud kan I udfylde nedenstående skema hvorefter I vil blive kontaktet af os.

Se vores priser her

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk