Virksomheder

Sådan foregår et arrangement

Når jeres virksomhed bestiller influenzavaccination, sørger vi for informationsmateriale til virksomhedens ansatte. Herved kan jeres ansatte overveje tilbuddet om vaccination på et sagligt grundlag. Dette gør vi bl.a. med informationsplakater, informationsmateriale og artikler til virksomhederne.

På vores hjemmeside kan man få svar på langt de fleste spørgsmål om influenzavaccination.

Efter vi har aftalt tid og sted for vaccinationerne, sendes informationsmaterialet til jer samt et bookinglink, hvor medarbejderne forinden kan booke sig på til vaccination.

Vaccinatøren møder op på det aftalte tidspunkt, for at gøre klar og stille op. Der kan vaccineres op til 45 personer i timen og alle registreres elektronisk og vaccinationen oploades kort tid efter til sundhed.dk. Medarbejderne bliver stillet en række korte kontrol-spørgsmål, før de kan vaccineres. Disse spørgsmål sendes også sammen med informationsmaterialet. Sidste vaccination skal senest være foretaget på aftalte sluttidspunkt. Derefter venter vaccinatøren 15 min. på stedet for at observere.

Kopi af navne på de vaccinerede, kan fås ved henvendelse til os.

Hvis en medarbejder er forhindret på vaccinationstidspunktet, er personen velkommen på en af vores klinikker. Medarbejderen kan på vores klinikker benytte en voucherkode, som fremsendes med ordrebekræftelse på bestilling af influenza vacciner til virksomheden. Det er nødvendigt, at bestille til på vores klinikker. Voucherkoden kan allerede indtastes ved online booking, hvilket betyder at fakturaen bliver sendt direkte til virksomheden.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk