Receptudstedelse for Malaria Medicin, Højdesyge og Diarré

Pris pr. receptudstedelse kr. 175,-

Vores kvalificerede og erfarne læge, Dr. Carsten Schade Larsen, udsteder recepter, alt efter dine sundhedsmæssige behov. Her er yderligere information om de tjenester, han kan tilbyde:

  • Recept på Malaria Medicin
  • Recept på Medicin Mod Højdesyge
  • Recept på Antibiotika Mod Diarré

Hvis du mener, du har brug for nogen af ovenstående mediciner til din rejse, og ønsker en recept, bedes du udfylde den nedenstående formular.

Du har ikke mulighed for at tilføje flere personer i formularen. Vær opmærksom på, at vores recepter er digitale og kun kan anvendes i Danmark, men de kan indløses på ethvert apotek i landet. Læs mere under formularen

Udfyld formular

Recepten gælder for 1 person og betales ved faktura sendt via eboks

Digital recept

Vores læge, Dr. Carsten Schade Larsen udsteder din recept og du kan se den på Sundhed.dk efter 3 hverdage

Recept på Apoteket

Du kan nu hente din recept på apoteket, hvor du ligeledes kan købe din medicin

Udfyld formularen og modtag din recept på apoteket

Bemærk venligst, at så snart din recept er godkendt og sendt til apoteket, kan prisen for denne service ikke refunderes.

Praktisk Information om Receptudstedelse

Hvad koster en recept?

Prisen for udstedelse af en recept er 175 DKK per person, og efter udstedelsen vil der blive sendt en regning til din Eboks. Recepterne er personlige, og det er nødvendigt at udstede en særskilt recept til hver person, der skal benytte medicinen, så den korrekt registreres på vedkommendes medicinkort.

Behandlingstid for din recept

Vi behandler din anmodning inden for tre hverdage, og i visse tilfælde kan det være nødvendigt for os at indhente yderligere information for at kunne vurdere dit medicinbehov korrekt. I så fald vil vi kontakte dig via e-mail eller telefon.

Det kan du får recept for:

Når du planlægger en rejse, er det vigtigt at tage højde for sundhedsrisici og forberede dig ordentligt. Hos Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder vi receptudstedelse på essentiel medicin for at sikre din sundhed på rejsen.

Recept på Malaria Medicin

Ved rejser til højrisikoområder for malaria er det en god idé at beskytte sig med malariamedicin. Dette gælder mange afrikanske lande samt enkelte steder i Asien og Sydamerika. Skulle du befinde dig på en længere rejse (minimum 4 uger) i områder med lav risiko for malaria, kan det være fordelagtigt at medbringe medicin til behandling af malaria. Dette er relevant i størstedelen af Asien, Mellem- og Sydamerika, og visse afrikanske områder. Læs mere om malariasmitte og forebyggelse her.

Recept på Medicin Mod Højdesyge

Hvis din rejse bringer dig til højder over 2500 meter, er det en mulighed at tage forholdsregler mod højdesyge. Medicin kan være en hjælp til at håndtere milde symptomer, og vi er her for at vejlede dig gennem de forskellige muligheder. Lær mere om højdesyge og forebyggelse her.

Recept på Antibiotika Mod Diarré

Maveproblemer er et velkendt fænomen for rejsende, der besøger eksotiske destinationer. Det er en mulighed at have antibiotika ved hånden for at behandle diarré, dog kun i de tilfælde, hvor det er strengt nødvendigt. Læs mere om turistdiarré og behandling her.

Skrevet af rejsemedicinsk ekspert Dr. Carsten Schade Larsen
Redigeret d. 20-09-2023
Næste redigering d. 01-08-2024

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk