Virksomheder

Firmavaccination

Når man bliver syg er man ikke kun syg i arbejdstiden, men hele døgnet rundt. Undgår man influenza, er det ikke kun medvirkende til, at man kan passe sit job, men i høj grad også til, at man kan passe sin fritid, sin familie og sine venner. I mange virksomheder vil der desuden være ansatte med kroniske sygdomme, eller en alder over 65 år, som gør, at de er ekstra disponerede for tilstødende komplikationer.

Når man som virksomhed tilbyder sine ansatte influenzavaccination, minimerer man risikoen for smitte på arbejdspladsen.

Ønsker I, at bestille influenzavaccination til medarbejderne i jeres virksomhed, forening eller organisation kan I uforpligtende udfylde nedenstående skema hvorefter I vil blive kontaktet af Danske Lægers Vaccinations Service.

Under øvrige bemærkninger må I meget gerne komme med forslag til tidspunkter hvor vaccinationen kan gennemføres.

Mere end 1.700 virksomheder gør brug af vores vaccinationsprogrammer. Læs mere om, hvilke vaccinationsordninger vi tilbyder. Virksomheder og organisationer, som jævnligt har behov for at få vaccineret medarbejdere, f.eks. i forbindelse forretningsrejser, nødhjælpsarbejde, konkrete arbejdsopgaver og lignende, kan via et samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service tilbyde deres medarbejdere en ensartet og professionel rådgivning og behandling.

Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder et bredt sortiment af attraktive aftaler, som kan dække næsten et hvert behov.

  • Udkørende vaccinationer
    Danske Lægers Vaccinations Service gennemfører hvert år mange udkørende vaccinationer, hvor vi kommer ud til kunderne og gennemfører vaccinationerne.
  • Gruppevaccination på en af vores klinikker
    Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder også gruppevaccinationer på vores klinikker. Ved aftaler om gruppevaccinationer, er vi meget fleksible med hensyn til at finde et tidspunkt, som passer ind i planlægningen, også selv om det er uden for vores normale åbningstider.
  • Individuelle aftaler
    Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder virksomheder og organisationer, som jævnligt sender medarbejdere eller personer til udlandet, at deres medarbejdere kan blive vaccineret på en af vores klinikker. Danske Lægers Vaccinations Service har et landsdækkende netværk af klinikker. Med en samarbejdsaftale kan virksomheder og organisationer således sikre en ensartet topprofessionel rådgivning, og samtidigt opnå en ensartet forretningsgang for alle medarbejdere, også selv om man har afdelinger og medarbejdere flere steder i landet.

For yderligere oplysninger eller aftale om firma- eller gruppevaccinationer kontakt os venligst på telefon 80 83 60 45 eller på følgende e-mail adresse: erhverv@dlvs.dk

Priser for den alm. sæsoninfluenzavaccination:

Bemærk at der ved mindre end 10 vaccinationer faktureres for det faktiske antal plus et gebyr på kr. 475,00. Dog kan den samlede regning ved mindre end 10 vaccinationer ikke overstige kr. 2.690,00 svarende til 10 vaccinationer til listepris på kr. 269 pr. stk.

1 – 9 stk. 269 kr. pr. stk.
10 – 49 stk. 254 kr. pr. stk.
50 – 99 stk. 239 kr. pr. stk.
100 – 299 stk. 219 kr. pr. stk.
300+ stk. 195 kr. pr. stk.