Virksomheder

Firmavaccination

Når man bliver syg rammer det ikke kun en i ens fritid men også i arbejdstiden. Det kan derfor være en god investering for virksomheder at forebygge sygdomme ved udbredelse af vaccination til de ansatte. Vi tilbyder derfor virksomheder professionel rådgivning og let tilgængelighed i hele landet.

1.700 danske virksomheder gør allerede brug af vores udkørende vaccinationsservice. Mange virksomheder benytter denne service til efterårets influenza vacciner for at minimere risikoen for smitte på arbejdspladsen og sænke sygefraværet.

Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder et bredt sortiment af attraktive aftaler, som kan dække næsten et hvert behov.

  • Udkørende vaccinationer
    Danske Lægers Vaccinations Service gennemfører hvert år mange udkørende vaccinationer, hvor vi besøger virksomheder og vaccinerer medarbejdere på arbejdspladsen.
  • Individuelle aftaler på klinikkerne
    Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder virksomheder en aftale i vores landsdækkende klinikker, hvor virksomhedens medarbejdere kan få tilgang til tilbuddet om vaccination hvor end de er i landet. Denne aftale kombineres ofte med udkørende vaccinationer specielt i influenzasæsonen. Derudover er aftalen også ideel til virksomheder og organisationer som jævnligt sender medarbejdere eller personer til udlandet.
  • Gruppevaccination på en af vores klinikker
    Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder også gruppevaccinationer på vores klinikker. Ved aftaler om gruppevaccinationer, er vi meget fleksible med hensyn til at finde et tidspunkt, som passer ind i planlægningen, også selv om det er uden for vores normale åbningstider.

Ønsker I, at bestille influenzavaccination eller andre vacciner til medarbejderne i jeres virksomhed, forening eller organisation kan I uforpligtende udfylde nedenstående skema hvorefter I vil blive kontaktet af os.

Under øvrige bemærkninger må I meget gerne komme med forslag til tidspunkter, hvor vaccinationen kan gennemføres.

For yderligere oplysninger eller aftale om firma- eller gruppevaccinationer kontakt os venligst på telefon 88 30 00 70 eller på følgende e-mail adresse: erhverv@dlvs.dk

Priser for den alm. sæsoninfluenzavaccination:

Priser fra 179 kr-254 kr. pr. vaccine, baseret på antal ansatte i virksomheden. Der vil kun blive faktureret for medarbejdere der tager imod vaccinationen. Kontakt erhverv@dlvs.dk, for mere information.

Bemærk at der ved mindre end 10 vaccinationer faktureres for det faktiske antal plus et gebyr på kr. 475,00. Dog kan den samlede regning ved mindre end 10 vaccinationer ikke overstige kr. 2.540,00 svarende til 10 vaccinationer til listepris på kr. 254 pr. stk.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk