Om os

Om os

Danske Lægers Vaccinations Service blev etableret i 1998 med det erklærede mål at forbygge sygdom gennem større udbredelse af vaccinationer.

I dag er selskabet Danmarks største udbyder af vaccinationer. Vi er ca. 350 læger, sygeplejersker og medicinstuderende der forestår vaccinationerne.

I samarbejde med kommuner, patientforeninger og virksomheder har Danske Lægers Vaccinations Service indtil videre:

  • Planlagt og gennemført mere end 40.000 vaccinationsarrangementer mod influenza.
  • Vaccineret mere end 3 mio. danske borgere.
  • Vaccineret mere end 50.000 immobile borgere i deres eget hjem.
  • Desuden servicerer vi årligt ca. 1.700 danske virksomheder, som tilbyder deres ansatte en forebyggende vaccination mod influenza.

Gennem vores landsdækkende netværk af klinikker tilbyder Danske Lægers Vaccinations Service også vaccination i forbindelse med rejse til udlandet. Vi vaccinerer årligt mere end 40.000 personer i forbindelse med rejsevaccination.

Mere end 40 af Danmarks største rejsebureauer samarbejder aktivt med Danske Lægers Vaccination Service, for at sikre at alle rejsende er ordentligt beskyttet og vaccineret inden de begiver sig ud i verden.

I 2007 etablerede vi os også i England, under navnet European Vaccination Group UK Ltd. I England servicerer vi offentlige og private virksomheder, ligesom vi i samarbejde med National Health Service (NHS) gennemfører en række vaccinationsarrangementer på skoler i flere kommuner. Desuden driver selskabet også en række klinikker hvor der blandt andet tilbydes rejsevaccination.

Danske Lægers Vaccinations Service er en del af European LifeCare Group A/S.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk