Influenzavaccinen er nu tilgængelig igen på alle vores klinikker. Derudover vil influenza vaccine til børn mellem 2-6 år også være tilgængelige i alle vores klinikker fra uge 48 af. Læs mere om influenza vaccination af børn hos Sundhedsstyrelsen her.

Om os

Sygeplejerske søges til rejseklinikker i København

Danske Lægers Vaccinations Service ApS har travlt, derfor søger vi en sygeplejerske til at hjælpe med at vaccinere på vores klinikker i København samt at deltage i kundeservice-teamet.

Vi søger derfor klinisk personale til 28 timer om ugen, som kan overtage hurtigst muligt.

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med rådgivning ifm. vaccination? Kan du være din kollegas hjælpende hånd på telefonen med at finde svar på spørgsmål? Har du mod på at hjælpe kunder over telefonen og online? Så er jobbet som rejsevaccinatør måske noget for dig.

 

Træd ind i en dedikeret afdeling

Arbejdet vil primært foregå på vores klinikker i København. Her vil du indgå i vores team af uddannede sygeplejersker med speciale i rejserådgivning. Dine primære opgaver vil være at rådgive og vaccinere kunder ifm. rejser, samt at supportere kunder på telefonen og online. Dette både telefonisk men også til personale der kommer på kontoret. Du vil referere til afdelingens driftschef og virksomhedens chefsygeplejerske.

 

Vi søger en sygeplejerske der kan

Holde hovedet koldt i en til tider travl arbejdsdag. Gerne har erfaring med at vaccinere og rådgivning derom. Desuden har erfaring med undervisning af kolleger internt. Heriblandt overholdelse af interne procedurer samt vejledninger fra Sundhedsstyrelsen. Vi vægter desuden at du er serviceminded og yder en god og grundig kundeservice.

 

Vi tilbyder

  • grundig oplæring i at vaccinere og den tilhørende rådgivning samt akutbehandling, herunder kendskab til div. procedurer
  • mulighed for at specialisere dig indenfor det rejsemedicinske felt
  • en unik stilling i et stort dansk vaccinationsfirma, med mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet på sigt
  • dedikerede kolleger og et dynamisk arbejdsmiljø hvor du vil kunne udvikle både dine personlige og faglige kompetencer

Interesseret

Hvis du er interesseret i jobbet, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt. Send os en ansøgning på personale@dlvs.dk. For mere information om stillingen kan du kontakte driftschef Benjamin Feltsen på benjamin@dlvs.dk.

 

Hvem er vi

Danske Lægers Vaccinations Service blev etableret i 1998 med det erklærede mål at forbygge sygdom gennem større udbredelse af vaccinationer. I dag er selskabet Danmarks største udbyder af vaccinationer. Vi er ca. 250 læger og sygeplejersker der forestår vaccinationerne.

I samarbejde med kommuner, patientforeninger og virksomheder har Danske Lægers Vaccinations Service indtil videre:

  • Planlagt og gennemført mere end 20.000 vaccinationsarrangementer mod influenza.
  • Vaccineret mere end 3 mio. danske borgere.
  • Vaccineret mere end 50.000 immobile borgere i deres eget hjem.
  • Desuden servicerer vi årligt ca. 1.200 danske virksomheder, som tilbyder deres ansatte en forebyggende vaccination mod influenza.

 

Gennem vores landsdækkende netværk af klinikker tilbyder Danske Lægers Vaccinations Service også vaccination i forbindelse med rejse til udlandet. Vi vaccinerer årligt mere end 40.000 personer i forbindelse med rejsevaccination.