Bliv vaccineret mod corona i en af vores klinikker

Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder nu corona boostervaccinationer [Comirnaty Original/Omikron BA.1® fra Pfizer/BioNTech] i vores klinikker, til alle borgere mellem 12 og 50 år.

Bliv coronavaccineret, gennem vores landsdækkende netværk af klinikker

Det er nu muligt for borgere, der ikke er i risikogruppen at blive booster vaccineret mod egenbetaling. Bestil din tid allerede i dag, i vores netværk af landsdækkende vaccinationsklinikker.

Efterårets corona vaccinationsindsats er gået i gang og det er nu muligt at blive vaccineret mod corona i en af vores mange klinikker. Vil du gerne beskytte dem du holder af, så har du mulighed for at bestille tid til en corona boostervaccination i en af vores landsdækkende klinikker.

Faglige eksperter & uddannede vaccinationssygeplejesker

I vores klinikker vil du møde vores erfarne vaccinationssygeplejesker. Danske Lægers Vaccinations Service har vaccineret mere end 3 mio. borgere i Danmark og vi er glade for at være en aktiv del af corona boostervaccinationerne i Danmark.

Hvordan gives coronavaccinen?

Coronavaccinen gives ved et stik i skuldermusklen. Der gives 1 dosis á 0,3 ml i skuldermusklen og vi anbefaler at der er gået 3 måneder fra sidste corona vaccination.

Hvor kan jeg få coronavaccinen?

Du har mulighed for at blive corona boostervaccineret i en af vores klinikker rundt omkring i Danmark – bestil din tid her og find den klinik der ligger tættest på dig.

Prisen for en Pfizer corona vaccination er 225,-

Bestil tid til din vaccination her.