Danske Lægers Vaccinations Service logo på kontorvæg

Vi er flyttet til nye kliniklokaler på Amager

Vi har åbnet dørene for vores nye kliniklokaler i Amager Centeret for at gøre kunders klinik-oplevelse endnu bedre.

Har du rejseplaner og dermed behov for rejsevacciner eller rådgivning i forhold til ønskede rejsemål? Så kan du booke din tid i vores nye klinik allerede i dag.

Klinikken vil også tilbyde et sortiment af andre vacciner såsom TBE og Helvedesild.

Se ledige tider

Hvor finder jeg klinikken?

Vores klinik ligger inde i selve Amager Centret på 2. sal. Det er lettest at bruge indgangen til Amager Centret ved Brysselsgade, hvor du lige ud for Føtex finder elevatoren og trapperne op til vores klinik. Første dør på højre hånd er indgangen til klinikken.

Adresse: 

Reberbanegade 3, 2. sal
2300 København S

Parkering: 

Når du besøger Amager Centret kan du altid parkere i vores parkeringshus – placeret midt på Amager. Parkeringshuset er åbent fra 07:00-22:00 alle dage, og er det oplagte sted at smide bilen, når du skal på shoppetur. Det koster kun 10 kr. pr. påbegyndt halve time at parkere i vores p-hus. Om søndagen og på helligdage er det gratis at benytte sig af vores parkeringshus, og der er fri parkering i hele åbningstiden. Du finder indkørslen til parkeringshuset på Ålandsgade. Tast ’Amager Centrets p-hus’ i Google Maps for at få kørselsvejledning.

Offentlig Transport:

Du kan tage metroen næsten til døren. Du skal blot tage linje M2 og stå af på Amagerbro Station. Du kan også tag bus 5C og 250S og stå af på Amagerbro St. kun 3 min. fra indgangen til centret. Eller du kan tage linje 31, og stå af på Amagerbro St. (v. Holmbladsgade) og gå ned ad Nordlandsgade til du når centret.

Lager: 

Vi er lagerførende med alle rejsevacciner. Der kan være enkelte specialvacciner der skal bestilles i forvejen, se mere under menupunktet priser

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk