Reagensglas med blod i der lige er blevet testet for sygdomme

Nu kan du blive testet for tropesygdomme i Odense, Horsens og I Roskilde

Flere og flere rejser på ferie til tropiske og subtropiske lande, og heldigvis vender de fleste sunde og raske hjem. Men der er sundhedsrisici i områderne, og efter hjemkomsten kan det være fornuftigt at blive testet for tropesygdomme. Derfor tilbyder vi nu screening for tropesygdomme på tre af vores klinikker i Danmark.

Du får hurtig og klar besked

Når du har bestilt tid på vores hjemmeside, får du en konsultation og en blodprøve på en af vores klinikker. Det tager ca. 20 minutter og foregår i trygge og professionelle rammer. Svaret på din prøve er klar inden for fire dage. Skulle du være uheldig at være smittet, vil du naturligvis få særlig rådgivning af en af vores læger om det videre forløb.

Hvad er tropesygdomme?

En tropesygdom er en type sygdom, der primært findes og spreder sig i tropiske og subtropiske regioner. Tropesygdomme opstår ofte på grund af parasitter, bakterier eller vira, som trives i de varme, fugtige miljøer. Sygdommene spreder sig på forskellige måder, hvor denguefeber og malaria kan spredes gennem bid af inficerede myg, kan schistosomiasis blive spredt gennem inficeret ferskvand og andre er seksuelt overførte.

Mange opdager ikke, at de har en tropesygdom

Du kan sagtens gå rundt med en tropesygdom efter en rejse uden at vide det. Mange opdager det ikke umiddelbart, men sygdommene kan give alvorlige symptomer senere, hvis ikke du bliver behandlet rettidigt. Du kan også risikere at smitte andre.

Det er derfor vigtigt at blive testet for tropesygdomme, hvis du er bekymret for eller har mistanke om, at du er blevet smittet på trods af, at du ingen symptomer har. Vi har gjort det nemt at blive testet for tropesygdomme.

Smittet på rejsen? Bliv testet og få hurtigt svar

Book på en af vores klinikker i Odense, Roskilde eller i Horsens

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk