Er dit rejsemål Equador (Galapagosøerne) i Stillehavet, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Galapagosøerne tilhører Equador og består af 13 større og 6 mindre vulkanske øer, der ligger spredt i Stillehavet. Øerne rummer mange unikke plante- og dyrearter, som ikke findes andre steder i verden. Netop det tiltrak Charles Darwin, der i 1835 gik i land på Galapagosøerne for at studere de sjældne arter.

Inden afrejse til Equador (Galapagosøerne) anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hepatitis B og Tyfus.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Bør overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Malaria (Meflokin/Malarone/Doxycyklin)- IR
Gul feber- 10 dage
Kolera- 3-4 uger
Hepatitis B-- 6 uger
Rabies--- 3 uger
Tyfus--- 10 dage
Tuberkulose--- 6-8 uger
Start Booking
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.