Er dit rejsemål Fransk Guiana i Sydamerika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Fransk Guiana er det mindste og tyndest befolkede land i Sydamerika. Det indre af landet er præget af store, tropiske regnskove, bjerge og floder, hvorfor landets befolkning overvejende bor langs Atlanterhavskysten. Her dyrker de blandt andet kakao, bananer, sukkerrør, ris og majs.

Inden afrejse til Fransk Guiana anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A, Difteri-Stivkrampe og Gul feber.

Skal du opholde dig i Eritrea over længere tid, bør du supplere med en malariakonsultation.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab og Tyfus.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Obligatorisk
Anbefalet
Bør overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Gul feber 10 dage
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Malaria (Meflokin/Malarone/Doxycyklin)- IR
Kolera- 3-4 uger
Hepatitis B-- 6 uger
Rabies--- 3 uger
Tyfus--- 10 dage
Start Booking
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.