Hvis du er 65+ og ønsker at deltage i forskningsprojektet med højdosis influenza vaccine kan du deltage og læse mere her

Vaccinationer til Eritrea

Er dit rejsemål Eritrea, beliggende i Østafrika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Eritrea ligger på ”Afrikas horn”. En mangeårig krig og et utroligt tørt og varmt klima har fået en stor del af befolkningen til at flygte til blandt andet Sudan og Europa. Landets varme højslette er beboet af nomader, og størstedelen af Eritreas befolkning er kvæghyrder og landbrugere.

Inden afrejse til Eritrea anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A, Difteri-Stivkrampe, Gul feber samt en malariakonsultation.

Skal du opholde dig i Eritrea over længere tid, bør du supplere med en vaccination mod Meningitis.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er risiko for malaria hele året i hele landet ved under 2.200 meters højde. Der er ingen risiko i hovedstaden Asmara. Malariaprofylakse anbefales ved ophold i områder under 2.200 meters højde. Malaria overføres via myg.

 

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis A 2 uger
Gul feber 10 dage
Meningokoksygdom 10 dage
Rabies - 3 uger
Hepatitis B - 6 uger
Tyfus - - 10 dage
Tuberkulose - - - 6-8 uger

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk