Vaccinationer til Colombia

Er dit rejsemål Colombia i det nordlige Sydamerika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Columbia er opkaldt efter den spanske opdagelsesrejsende Christoffer Columbus. Landet byder på nogle uforglemmelige naturoplevelser med de snedækkede Andesbjerge, tropiske regnskove og den solrige caribiske kyst. Colombias turistslogan lyder således: ”Den største risiko er, at du får lyst til at blive.”

 

Inden afrejse til Colombia anbefales en vaccination mod Hepatitis A, Gul feber og Difteri Stivkrampe.

 

Skal du opholde dig i Colombia over længere tid, bør du supplere med en malariakonsultation.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er risiko for malaria hele året i lavtliggende (under 1.600 meters højde) jungle- og landområder i den vestlige del langs Stillehavskysten mellem grænserne til Panama og Ecuador, samt Amazonas-området mod øst. Ved ophold i disse områder anbefales nødbehandling eller malariaprofylakse. Malaria overføres via myg.

 

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Gul feber 10 dage
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B - 6 uger
Rabies - 3 uger
Dengue feber - - 4 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk