Er dit rejsemål Bolivia i Sydamerika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Bolivia er et stort land med en meget tynd befolkning. Over halvdelen af landet ligger ubeboet og uberørt hen, hvilket betyder, at landet byder på en storslået og afvekslende natur. Besøg blandt andet Salar de Uyuni, som er et unikt naturområde med udtørrede saltsøer. Bolivias hovedstad, La Paz, er også noget for sig – byen ligger nemlig i 3600 meters højde i en dal omdækket af snedækkede bjergtoppe.

 

Inden afrejse til Bolivia anbefales en vaccination mod Hepatitis A, Gul feber og Difteri Stivkrampe.

 

Skal du opholde dig i Bolivia over længere tid, bør du supplere med en malariakonsultation.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Bør overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Gul feber 10 dage
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Kolera- 3-4 uger
Hepatitis B-- 6 uger
Malaria (Klorokin)-- IR
Rabies--- 3 uger
Tyfus--- 10 dage
Tuberkulose--- 6-8 uger
Start Booking
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.