Er dit rejsemål Trinidad og Tobago i den sydlige del af det Caribiske Hav, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

11 kilometer fra Venezuelas kyst ligger det sydamerikanske land Trinidad og Tobago. Som navnet indikerer består landet af de to hovedøer Trinidad og Tobago samt 21 småøer.

Inden afrejse til Trinidad og Tobago anbefales som minimum en vaccination mod Difteri-Stivkrampe, Hepatitis A og Gul feber.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B og Tyfus.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid: Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Hepatitis A 2 uger
Difteri-Stivkrampe 1 uge
Gul feber 10 dage
Hepatitis B --- 6 uger
Tyfus --- 10 dage
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes