Er dit rejsemål Thailand (alm. turistområder), anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Turkisblåt hav, kridhvide strande og dovne palmer tiltrækker mange turister – det langstrakte land er et populært rejsemål. Thailand er et af de mest udviklede lande i Sydøstasien. Landskabet varierer med bjergkæder, sletter og tropisk skov.

Inden afrejse til Thailand (alm. turistområder) anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Japansk Hjernebetændelse, Tuberkulose og Tyfus.

Du bør desuden supplere med en vaccination mod Kolera og Influenza.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid:Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Difteri-Stivkrampe1 uge
Hepatitis A2 uger
Hepatitis B--6 uger
Rabies (Hundegalskab)--3 uger
Japansk Hjernebetændelse--5-6 uger
Tuberkulose (BCG) (bestillingsvaccine)---6-8 uger
Tyfus---10 dage
Kolera (ligger i pakker af 2 stk.)3-4 uger
Influenza (tilbydes fra 1 november)IR
Start Booking
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes