Er dit rejsemål Sydkorea i Østasien, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Sydkorea danner den sydlige del af Koreahalvøen. Selvom landets areal er mindre end Nordkoreas, er befolkningen dobbelt så stor – det er derfor også et af verdens tættestbefolkede lande. Landskabet er præget af bakker og bjerge, som udgør op mod 85 procent af landets samlede areal.

Inden afrejse til Sydkorea anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Japansk Hjernebetændelse og Tuberkulose.

Du bør desuden overveje en vaccination mod Influenza.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Bør overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Malaria- IR
Kolera- 3-4 uger
Japansk hjernebetændelse-- 5-6 uger
Hepatitis B-- 6 uger
Tuberkulose--- 6-8 uger
Start Booking
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.