Hvis du er 65+ og ønsker at deltage i forskningsprojektet med højdosis influenza vaccine kan du deltage og læse mere her

Vaccinationer til Seychellerne

Er dit rejsemål Seychellerne, en østat i det Indiske Ocean, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Øst for det afrikanske fastland ligger Afrikas mindste land, Seychellerne. Seychellerne er en øgruppe bestående af 115 øer, hvoraf kun 30 er beboede. Mod nord ligger landets største ø, Mahé, hvor landets hovedstad, Victoria, er at finde.

 

Inden afrejse til Seychellerne anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

 

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Tyfus og Tuberkulose.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er ikke risiko for malaria.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis A 2 uger
Hepatitis B - 6 uger
Tyfus - - 10 dage
Tuberkulose - - - 6-8 uger

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk