Vaccinationer til Mexico

Er dit rejsemål Mexico, i Mellemamerika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Selv om Mexico er geografisk placeret på Nordamerikas sydspids, regnes landet som en del af Mellemamerika. Både naturen og klimaet er meget afvekslende i Mexico, hvor du kan opleve isdækkede bjerge, såvel som regnskov og ørken.

 

Inden afrejse til Mexico anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Planlægger du at bevæge dig uden for storbyen, anbefales desuden en Malariakonsultation. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Hepatitis B.

 

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

 

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

 

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation. Den anbefaling kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er lav risiko for malaria og næsten udelukkende godartet malaria (vivax) hele året i nogle landområder, som sjældent besøges af turister. Der er lav risiko i nogle områder i staten Chiapas (Costa) og meget lav risiko i områder i staterne Chihuahua, Durango, Nayarit, Quintana Roo og Sinaloa. Der anbefales ikke malariaprofylakse, men alene værnemidler mod myggestik.

 

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B - 6 uger
Rabies - 3 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk