Vaccinationer til Ecuador (Galapagosøerne)

Er dit rejsemål Ecuador (Galapagosøerne) i Stillehavet, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Galapagosøerne tilhører Ecuador og består af 13 større og 6 mindre vulkanske øer, der ligger spredt i Stillehavet. Øerne rummer mange unikke plante- og dyrearter, som ikke findes andre steder i verden. Netop det tiltrak Charles Darwin, der i 1835 gik i land på Galapagosøerne for at studere de sjældne arter.

Inden afrejse til Ecuador (Galapagosøerne) anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hepatitis B og Tyfus.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er risiko for malaria hele året i områder under 1.500 meters højde i nordvestlige del (Esmeraldas) grænsende op til Columbia samt Amazonas-området mod øst. Der er ingen malariarisiko i Guayaquil, Quito eller på Galápagosøerne. Ved ophold i malariaområder anbefales nødbehandling eller malariaprofylakse. Malaria overføres via myg.

 

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Gul feber 10 dage
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B - 6 uger
Rabies - 3 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk