Hvis du er 65+ og ønsker at deltage i forskningsprojektet med højdosis influenza vaccine kan du deltage og læse mere her

Vaccinationer til Ecuador (Amazonas)

Er dit rejsemål Ecuador (Amazonas) i Sydamerika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Amazonas er verdens største og vådeste regnskov, som dækker et område i Ecuador samt et område i otte forskellige andre lande: Brasilien, Colombia, Peru, Venezuela, Bolivia, Guyana, Surinam og Fransk Guyana. Tværs gennem Amazonas snor Amazonfloden sig, som er en af verdens længste floder.

Inden afrejse til Ecuador (Amazonas) anbefales en vaccination mod Hepatitis A, Gul feber og Difteri Stivkrampe samt en malariakonsultation.

Skal du opholde dig i Ecuador (Amazonas) over længere tid, bør du supplere med Hepatitis B.

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er risiko for malaria hele året i områder under 1.500 meters højde i nordvestlige del (Esmeraldas) grænsende op til Columbia samt Amazonas-området mod øst. Der er ingen malariarisiko i Guayaquil, Quito eller på Galápagosøerne. Ved ophold i malariaområder anbefales nødbehandling eller malariaprofylakse. Malaria overføres via myg.

 

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Gul feber 10 dage
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B - 6 uger
Rabies - 3 uger
Tyfus - - 10 dage
Tuberkulose - - - 6-8 uger

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk