Er dit rejsemål Cambodia (Angor Vat, Tonle Sap) i Sydøstasien, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Cambodia består i grove træk af en slette omkranset af Kardemommebjergene og Elefantbjergene. Cambodia er et af verdens fattigste lande. Langt størstedelen af landets befolkning er buddhister og er overvejende beskæftiget med produktionen af gummi og ris, der er landets basale fødevare og eksportprodukt.

 

Inden afrejse til Cambodia (Angor Vat, Tonle Sap) anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hepatitis B, Hundeglaskab, Japansk Hjernebetændelse, Tyfus og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid:Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Difteri-Stivkrampe1 uge
Hepatitis A2 uger
Hepatitis B--6 uger
Rabies (Hundegalskab)--3 uger
Japansk Hjernebetændelse--5-6 uger
Tuberkulose (BCG) (bestillingsvaccine)---6-8 uger
Tyfus---10 dage
Start Booking
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes