Er dit rejsemål Burkina Faso i Vestafrika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Burkina Faso er et udsat land. Beliggende i det tørre Sahel bælte i Vestafrika, med store ørkenflader, kan landets tørkeperiode være meget lang. Derfor gør problemer med vandmangel landet til et af verdens fattigste. Dyrelivet i Burkina Faso trives dog i bedste velgående, hvor man kan opleve elefanter, flodheste, antiloper, løver og leoparder.

 

Inden afrejse til Burkina Faso anbefales en vaccination mod Hepatitis A, Gul feber, Difteri Stivkrampe samt en malariakonsultation.

 

Skal du opholde dig i Burkina Faso over længere tid, bør du supplere med vaccinationer mod Meningitis og Hepatitis B.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid: Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Hepatitis A 2 uger
Malariakonsultation inkl. recept IR
Gul feber 10 dage
Difteri-Stivkrampe 1 uge
Meningitis (ACWY) - 10 dage
Hepatitis B -- 6 uger
Rabies (Hundegalskab) --- 3 uger
Tyfus --- 10 dage
Tuberkulose (BCG) (bestillingsvaccine) --- 6-8 uger
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes