Er dit rejsemål Bangladesh, en republik i Sydasien, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Bangladesh er frugtbart og meget smukt, men er desværre også et af verdens fattigste og tættest befolkede lande. Bangladesh består hovedsageligt af deltaområderne til floderne Brahmaputra og Gange, der, sammen med nogle store nedbørsmængder, ofte forårsager oversvømmelser, så folk må flygte fra disse områder.

 

Inden afrejse til Bangladesh anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

Skal du opholde dig i Bangladesh over længere tid, bør du supplere med en vaccination mod Tyfus samt en malariakonsultation.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Japansk Hjernebetændelse, Hundegalskab, Hepatitis B og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Bør overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Malaria IR
Stivkrampe 1 uge
Tyfus- 10 dage
Malaria (Meflokin/Malarone/Doxycyklin)- IR
Kolera- 3-4 uger
Japansk hjernebetændelse-- 5-6 uger
Rabies-- 3 uger
Hepatitis B-- 6 uger
Tuberkulose--- 6-8 uger
Start Booking
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.