Er dit rejsemål Bangladesh (Dhaka), en republik i Sydasien, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Dhaka er Bangladeshs hovedstad. Bangladesh er frugtbart og meget smukt, men er desværre også et af verdens fattigste og tættest befolkede lande. Bangladesh består hovedsageligt af deltaområderne til floderne Brahmaputra og Gange, der, sammen med nogle store nedbørsmængder, ofte forårsager oversvømmelser, så folk må flygte fra disse områder.

 

Inden afrejse til Bangladesh (Dhaka) anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

Skal du opholde dig i Bangladesh (Dhaka) over længere tid, bør du supplere med en vaccination mod Tyfus.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Japansk Hjernebetændelse, Hundegalskab, Hepatitis B og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid:Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Difteri-Stivkrampe1 uge
Hepatitis A2 uger
Tyfus-10 dage
Japansk Hjernebetændelse--5-6 uger
Rabies (Hundegalskab)--3 uger
Hepatitis B--6 uger
Tuberkulose (BCG) (bestillingsvaccine)---6-8 uger
Start Booking
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes