Vaccinationer til Indonesien (Bali & Java) Turistområder

Går din rejse til Bali, den indonesiske ø, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Ud af Indonesiens 1300 øer er Bali blevet den mest turistbesøgte. Øens smukke natur, behagelige klima og spændende og kreative kultur må spille en betydelig rolle i det store besøgstal.

 

Inden afrejse til Bali anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Hepatitis B og Japansk Hjernebetændelse.

 

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Tyfus og Tuberkulose.

 

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

 

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination, gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation. Den anbefaling kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er risiko for malaria hele året i de fem østlige provinser Papua, West Papua, Maluko, North Maluko og East Nusa Tenggara. I de øvrige områder af landet er der kun lav eller ingen risiko for malaria. I den indre del af Borneo (Kalimantan) i grænseområdet til Malaysia (Sabah og Sarawak) er der også en vis risiko. Der anbefales malariaprofylakse ved ophold på øerne øst for Sulawesi (bl.a. Pulau Taliabu, Paula Buru, Maluku Utara og Maluku), øerne vest for Lombok (bl.a. Sumbava, Sumba, og Flores) samt på Vest Papua (Irian Jaya). Ved ophold i den indre del af Borneo (Kalimantan) i grænseområdet til Malaysia anbefales nødbehandling eller malariaprofylakse. Malaria overføres via myg.

 

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Japansk hjernebetændelse - 5-6 uger
Rabies - 3 uger
Hepatitis B - 6 uger
Dengue feber - 4 uger
Børnelammelse - - IR
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk