Vaccinationer til Argentina (grænseomr. Bolivia, Brasilien & Paraguay)

Rejser du til Argentina (grænseomr. Bolivia, Brasilien og Paraguay), anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Du skal være ekstra opmærksom i forhold til vaccinationsanbefalingerne, når du rejser til Argentina. Der er nemlig forskel på, hvilke vaccinationer, der anbefales, alt efter hvor i landet du befinder dig under din rejse.

 

Inden afrejsen til Argentina anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Difteri-Stivkrampe og Hepatitis A.

 

Er du ude på en længere rejse, eller er rejsen af en særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med en vaccination mod Gul feber og en malariakonsultation inkl. recept.

 

I nogle tilfælde vil det yderligere anbefales, at du bliver vaccineret mod Hepatitis B, Tyfus og Tuberkulose.

 

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

 

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination, gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation. Den anbefaling kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er ikke risiko for malaria.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis A 2 uger
Dengue feber 4 uger
Hepatitis B - - 6 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk