Er dit rejsemål Ækvatorialguinea, en republik i Centralafrika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Ækvatorialguinea er et af Afrikas mindste lande, både når det komme til størrelse og befolkning – og der ud over et af verdens mest fugtige og regnfulde lande. Ækvatorialguinea består af fastlandet, som ligger ud for Guinea-bugten, og Bioko øerne og Pigalu øerne. Landet rummer et rigt plante- og dyreliv, hvor man blandt andet kan spotte elefanter, rødbøfler og chimpanser.

 

Inden afrejse til Ækvatorialguinea anbefales en vaccination mod Hepatitis A, Difteri Stivkrampe, Gul feber samt en malaria konsultation.

 

Skal du opholde dig i Ækvatorialguinea over længere tid, bør du supplere med en Hepatitis B vaccination.

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Tyfus, Hundegalskab og Tuberkulose

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Bør overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Gul feber 10 dage
Malaria (Meflokin/Malarone/Doxycyklin) IR
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis A 2 uger
Kolera- 3-4 uger
Hepatitis B-- 6 uger
Rabies--- 3 uger
Tyfus--- 10 dage
Tuberkulose--- 6-8 uger
Start Booking
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.