Vaccinationer til Ækvatorial Guinea

Er dit rejsemål Ækvatorialguinea, en republik i Centralafrika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Ækvatorialguinea er et af Afrikas mindste lande, både når det komme til størrelse og befolkning – og der ud over et af verdens mest fugtige og regnfulde lande. Ækvatorialguinea består af fastlandet, som ligger ud for Guinea-bugten, og Bioko øerne og Pigalu øerne. Landet rummer et rigt plante- og dyreliv, hvor man blandt andet kan spotte elefanter, rødbøfler og chimpanser.

 

Inden afrejse til Ækvatorialguinea anbefales en vaccination mod Hepatitis A, Difteri Stivkrampe, Gul feber samt en malaria konsultation.

 

Skal du opholde dig i Ækvatorialguinea over længere tid, bør du supplere med en Hepatitis B vaccination.

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Tyfus, Hundegalskab og Tuberkulose

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er risiko for malaria i hele landet hele året. Malariaprofylakse anbefales til hele landet, hele året. Malaria overføres via myg.

 

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Gul feber 10 dage
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis A 2 uger
Rabies - 3 uger
Hepatitis B - 6 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk