Er dit rejsemål Paraguay i Sydamerika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Paraguay har ingen kyststrækning, men til gengæld løber floden Paraguay ned midt igennem landet. Omkring floden lever verdens største gnaver, kapivaren. Den tungeste kapivar, der nogensinde er registreret i Paraguay, vejede 73,5 kg.

Inden afrejse til Paraguay anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A, Difteri-Stivkrampe og Gul feber. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed supplere med en Malariakonsultation.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Bør overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Gul feber 10 dage
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Malaria (Klorokin)- IR
Kolera- 3-4 uger
Rabies--- 3 uger
Tyfus--- 10 dage
Hepatitis B--- 6 uger
Tuberkulose--- 6-8 uger
Start Booking
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.