Er dit rejsemål Indonesien (Irian og Jaya) i Sydøstasien, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Irian Jaya er den vestlige del af øen Ny Guinea, som igen er en del af verdens største øgruppe, Indonesien. Verdens næststørste ø er dækket af verdens andenstørste regnskov. På trods af øens store areal er det derfor kun en procent af Indonesiens befolkning, som har bosat sig her.

Inden afrejse til Indonesien (Irian og Jaya) anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe samt en Malariakonsultation.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Japansk Hjernebetændelse, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

Uanset rejsens varighed bør du yderligere overveje en vaccination mod Kolera og Influenza.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid:Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Difteri-Stivkrampe1 uge
Hepatitis A2 uger
Receptudstedelse af MalariamedicinIR
Hepatitis B--6 uger
Japansk Hjernebetændelse--5-6 uger
Polio (boost)--2 uger
Tuberkulose (BCG) (bestillingsvaccine)---6-8 uger
Tyfus---10 dage
Kolera (ligger i pakker af 2 stk.)3-4 uger
Influenza (tilbydes fra 1 november)IR
Start Booking
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes