Vaccinationer til Filippinerne

Er dit rejsemål Filippinerne, et ørige i Sydøstasien, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Filippinerne består af mere end 7000 forskellige øer og er blandt andet hjemsted for Banaue Rice Terasse, et flot og unikt bjergområde med rismarker, som de indfødte kalder for verdens ottende vidunder.

 

Inden afrejse til Filippinerne anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Hepatitis B, Japansk Hjernebetændelse samt konsultere lægen angående malaria.

 

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

 

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

 

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination, gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation. Den anbefaling kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er risiko for malaria hele året på den sydlige del af Palawan, i den vestlige (Zamboanga) og sydlige del af Mindanao (Sultan Kudarat). Der er meget lav eller ingen risiko i resten af landet, Der er normalt ingen risiko i byområder. Ved ophold på den sydlige del af Palawan og Mindanao inklusive ø-grupperne Sulu og Tawi-Tawi anbefales malariaprofylakse eller nødbehandling. Malaria overføres via myg.

 

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B - 6 uger
Japansk hjernebetændelse - 5-6 uger
Rabies - 3 uger
Dengue feber - 4 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk