Vaccinationer til Brunei

Er dit rejsemål Brunei, beliggende på Borneo i Sydøstasien, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Brunei er en islamisk nation, som er regeret af en enevældig sultan. På grund af en betydelig olie- og gasproduktion er landet i dag et af Asiens rigeste. Bruneis befolkning har hovedsageligt slået sig ned ved kysten, da størstedelen af landet er dækket af regnskov.

 

Inden afrejse til Brunei anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

 

Skal du opholde dig i Brunei over længere tid, bør du supplere med vaccinationer mod Japansk Hjernebetændelse og Hepatitis B.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Tyfus og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Japansk hjernebetændelse - 5-6 uger
Hepatitis B - 6 uger
Tyfus - - 10 dage
Dengue feber - - 4 uger

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk