Er dit rejsemål Belize, en mellemamerikansk stat beliggende mellem Mexico og Guatamala, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Klimaet i Belize er meget eksotisk. Store dele af landet er dækket af tropisk regnskov. I det nordlige Belize findes mange store sumpområder, og i sydvest kan man opleve de tæt bevoksede Mayabjerge, som rager lidt over 1100 meter op. Ud fra Belizes kyst ligger verdens andenstørste koralrev, og inde på landjorden kan man finde et af de få jaguarreservater, der findes i verden.

 

Inden afrejse til Belize anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

 

Skal du opholde dig i Belize over længere tid, bør du supplere med en vaccination mod Hepatitis B samt en malariakonsultation.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Bør overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Malaria IR
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Kolera- 3-4 uger
Hepatitis B-- 6 uger
Rabies--- 3 uger
Tyfus--- 10 dage
Tuberkulose--- 6-8 uger
Start Booking
Opdateret Malaria kort
Kort over aktuel malariarisiko i landet
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.