Vaccinationer til Bahrain

Er dit rejsemål Bahrain, et ørige i Den Persiske Golf, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Bahrain består af 35 øer. På hovedøen, som deler navn med øriget, ligger hovedstaden al-Manama. Øerne har ørkenklima med meget høje sommertemperaturer og en meget mild vinter.

Bahrain har tiltrukket mange antropologer, der er kommet for at lave udgravninger, da øerne gemmer mange historiske fund. Bahrain er blandt andet kendt for sine 100.000 gravhøje.

 

Inden afrejse til Bahrain anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

Skal du opholde dig i Bahrain over længere tid, bør du supplere med en Hepatitis B vaccination.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Tyfus og Tuberkulose.

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er ikke risiko for malaria.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B - 6 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk