Vaccinationer til Aserbajdsjan

Er dit rejsemål Aserbajdsjan, en republik i den østlige del af Kaukasus, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Aserbajdsjans strandlinje strækker sig over 713 kilometer langs Det Kaspiske Hav, som er verdens største sø med et areal på ca. 370.000 km2.

Er du i Aserbajdsjans hovedstad, tager det ikke lang tid at køre ud i landets flotte bjerge. Over halvdelen af landets areal består nemlig af slettelandskab og høje bjerge.

 

Inden afrejse til Aserbajdsjan anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

 

Skal du opholde dig i Aserbajdsjan over længere tid, bør du supplere med en Hepatitis B vaccination.

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Tyfus og Hundegalskab og Tuberkulose

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er ikke risiko for malaria.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B - 6 uger
Rabies - 3 uger
Tyfus - - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk