Vaccinationer til Arabiske Emirater (Dubai)

Er dit rejsemål De Forenede Arabiske Emirater, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

UAE består af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain. Det er et olierigt ørkenland beliggende i den sydøstlige del af den Arabiske Halvø.

 

Inden afrejsen til en eller flere af de 7 Arabiske Emirater anbefales det, at du vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

 

Skal du opholde dig i de Arabiske Emirater over længere tid, kan det være relevant at supplere med en vaccination mod Hepatitis B.

Malaria:

Der er ikke risiko for malaria.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intern smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Tyfus og Hundegalskab.

 

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

 

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation. Den anbefaling kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Hepatitis A 2 uger
Stivkrampe 1 uge
Rabies - 3 uger
Hepatitis B - 6 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk