Vaccinationer til USA

Går rejsen til USA, i Nordamerika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Med et indbyggertal på ca. 318 mio. er USA det tredje folkerigeste land i verden. Landet består af et stort antal etniske og kulturelle grupper og byder i kraft af sin størrelse på mange forskellige klimatyper og varierede geografiske forhold.

 

Ved alle typer af rejser til USA anbefales det, at du vaccineres mod Difteri-Stivkrampe. Endvidere bør personer, der er i risiko for smitte med leverbetændelse forårsaget af Hepatitis A eller B virus, overveje vaccinationer mod disse.

 

Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

 

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation. Den anbefaling kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Anbefalet
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Stivkrampe 1 uge

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk