Vaccinationer til Letland

Er dit rejsemål Letland i Nordeuropa, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Mellem Estland og Litauen ligger Letland, og sammen udgør landene de tre baltiske lande. Letlands landskab er overvejende lavland, og store dele af landet er dækket af skov. Letland har over 12.000 små floder og mere end 3000 søer.

Inden afrejse til Letland anbefales som minimum en vaccination mod Difteri-Stivkrampe. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Hepatitis A.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Central europæisk hjernebetændelse, Hepatitis B, Hundegalskab og Tuberkulose.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis A - 2 uger
TBE - 6 - 8 uger
Hepatitis B - - - 6 uger
Rabies - - - 3 uger

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk