Vaccinationer til Jomfruøerne (GB)

Er dit rejsemål Jomfruøerne (GB) i det Caribiske Hav, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Jomfruøerne i det Caribiske Hav er delt i to: De Britiske Jomfruøer mod nord og øst og de Amerikanske Jomfruøer mod syd og vest. De Britiske Jomfruøer består af mere end 50 øer, hvoraf 15 er beboet. Klimaet er tropisk, og temperaturerne varierer meget lidt og ligger omkring 30 grader året rundt.

Inden afrejse til Jomfruøerne (GB) anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B og Tyfus.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er ikke risiko for malaria.

Anbefalet
Kan overvejes
Rejsetid: Gr. 1
Alle rejs­ende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vac­ci­na­tion før rej­se
Stivkrampe 1 uge
Hepatitis A 2 uger
Dengue feber - 4 uger
Hepatitis B - - 6 uger
Tyfus - - 10 dage

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk