Vaccinationer til Dem. Rep. Congo (Zaire)

Er dit rejsemål den Demokratiske Republik Congo (Zaire) i Afrika, anbefales nedenstående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

Den Demokratske Republik Congo er Afrikas andet største land og har et varmt og fugtigt klima – faktisk har landet to forskellige regntider på hver sin side af ækvator. I nord regner det fra april til oktober og i syd fra november til marts. Landet er præget af en længere årrække med korruption og blodige kampe. Det var i den Demokratiske Republik Congo, at rivaliseringen mellem hutuer og tutsier startede.

Inden afrejse til den Demokratiske Republik Congo (Zaire) anbefales som minimum en vaccination mod Hepatitis A, Difteri-Stivkrampe, Gul feber samt en malariakonsultation. Skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du tilmed vaccineres mod Hepatitis B.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.
Nedenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.
De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Malaria:

Der er risiko for malaria i hele landet hele året. Malariaprofylakse anbefales til hele landet, hele året. Malaria overføres via myg.

Vær opmærksom på, at du kan købe myggebalsam i alle vores klinikker med indholdsstoffet DEET, hvilke giver en bedre beskyttelse mod myggestik. Læs mere om myggebalsam med DEET her.

De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Du kan også kontakte os på telefon 77 99 77 99 eller e-mail vaccination@dlvs.dk