Er dit rejsemål Barbados, en republik i Caribien, anbefales understående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

Barbados omfatter den østligste ø i De Små Antiller. Med et areal på 430 km2 er øen mindre end Bornholm, men har en befolkningstæthed, der er 7 gange så høj. Det gør Barbados til et af verdens mindste, men tættest befolkede lande. Øens klima er behageligt, hvilket tiltrækker mange turister, som også er en af landets hovedindtægtskilder.

 

Inden afrejse til Barbados anbefales en vaccination mod Hepatitis A og Difteri Stivkrampe.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Hepatitis B og Tyfus.

Ovenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Ved vaccinationen gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den/de rejsendes specifikke situation. Denne kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid: Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Hepatitis A 2 uger
Difteri-Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B --- 6 uger
Tyfus --- 10 dage
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes