Går rejsen til Australien, det afsidesliggende ørkenkontinent på den sydlige halvkugle, anbefales understående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

Størstedelen af Australien består af savanne eller ørken, men i de nordøstlige egne findes også områder med regnskov. Australien udgør sammen med New Zealand, Papua Ny Guinea og en række mindre øer i Stillehavet verdensdelen Oceanien.

 

Ved alle typer af rejser til Australien anbefales det, at du vaccineres mod Difteri-Stivkrampe. Endvidere bør personer med risiko for udvikling af komplikationer ved Influenza og personer over 65 år overveje at blive vaccineret mod Influenza.

 

Ovenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

 

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation. Den anbefaling kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid: Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Difteri-Stivkrampe 1 uge
Influenza IR
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes