Er dit rejsemål De Forenede Arabiske Emirater, anbefales understående vaccinationer. Hold musen over gruppenavnet for uddybende information om gruppen.

 

 

UAE består af syv emirater: Abu DhabiAjman, DubaiFujairahRas Al KhaimahSharjah og Umm Al Quwain. Det er et olierigt ørkenland beliggende i den sydøstlige del af den Arabiske Halvø.

 

Inden afrejsen til en eller flere af de 7 Arabiske Emirater anbefales det, at du vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

 

Skal du opholde dig i de Arabiske Emirater over længere tid, kan det være relevant at supplere med en vaccination mod Hepatitis B.

 

Er din rejse længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intern smitteudsættelse, anbefales det yderligere, at du vaccineres mod Tyfus og Hundegalskab.

 

Ovenfor, i kolonnen til højre, kan du se, hvor lang tid inden afrejse du bør påbegynde din vaccination.

 

De angivne vacciner er sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Når du kommer til vaccination gennemgås dine konkrete forhold, herunder vaccinationshistorik og forventede aktiviteter på rejsemålet, hvorefter der gives en konkret anbefaling ud fra en vurdering af den specifikke situation. Den anbefaling kan afvige fra de generelle anbefalinger.

Rejsetid: Gr. 1
Alle rejsende
Gr. 2
1-4 uger
Gr. 3
1-6 mdr.
Gr. 4
6 mdr.
Vaccination før rejse
Hepatitis A 2 uger
Difteri-Stivkrampe 1 uge
Hepatitis B -- 6 uger
Tyfus --- 10 dage
Rabies (Hundegalskab) --- 3 uger
Sidste sygdomsovervågning
Information om sygdomsudbrud i landet
  • De viste vacciner er de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. De endelige anbefalinger gives i forbindelse med vaccinationen er baseret på en konkret vurdering af den/ de rejsende og kan afvige fra de generelle anbefalinger.
  • Symbolforklaring

    Anbefalet
    Bør overvejes