Vaccinationer for virksomheder

Mere end 1.200 virksomheder gør brug af vores vaccinationsprogrammer. Læs mere om, hvilke vaccinationsordninger vi tilbyder. Virksomheder og organisationer, som jævnligt har behov for at få vaccineret medarbejdere, f.eks. i forbindelse forretningsrejser, nødhjælpsarbejde, konkrete arbejdsopgaver og lignende, kan via et samarbejde med Danske Lægers Vaccinations Service tilbyde jeres medarbejdere en ensartet og professionel rådgivning og behandling.

Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder et bredt sortiment af attraktive aftaler, som kan dække næsten et hvert behov.

  • Udkørende vaccinationer
    Danske Lægers Vaccinations Service gennemfører hver år mange udkørende vaccination, hvor vi kommer ud til kunderne og gennemfører vaccinationerne.
  • Gruppevaccination på en af vores klinikker
    Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder også gruppevaccinationer på vores klinikker. Ved aftaler om gruppevaccinationer er vi meget fleksible med hensyn til at finde et tidspunkt, som passer ind i planlægningen, også selv om det er uden for vores normale åbningstider.
  • Individuelle aftaler
    Danske Lægers Vaccinations Service tilbyder virksomheder og organisationer, som jævnligt sender medarbejdere eller personer til udlandet, at deres medarbejdere kan blive vaccineret på en af vores klinikker. Danske Lægers Vaccinations Service har det mest landsdækkende netværk af klinikker. Med en samarbejdsaftale kan virksomheder og organisationer således sikre en ensartet topprofessionel rådgivning, og samtidigt opnå en ensartet forretningsgang for alle medarbejdere, også selv om man har afdelinger og medarbejdere flere steder i landet.

For yderligere oplysninger eller aftale om firma- eller gruppevaccinationer kontakt os venligst på telefon 77 99 77 99 eller på følgende e-mail adresse: vaccination@dlvs.dk